23. marts 2017
Bruger info
E-mail:
Password:
Husk mig
Funktioner

Velkommen til Guldkurven.dk

11. December 2014 - Så er vinderen kåret og du har modtaget et nyhedsbrev med meget mere info...
Hvem løb med sejren? Hvem vandt slutspurten? Tjek dit nyhedsbrev og Hall of Fame for mere information :-)

HUSK AT EVALUERE KAMPAGNEN VED AT KLIKKE PÅ LINKET I NYHEDSBREVET

09. December 2014 - Så er vi lige ved at have resultatet klar...
Vi er lige ved at være klar til at samle op på alle resultater og kåre vinderen af Guldkurven 2014. Herefter kommer vi ud og overrækker pokalen og hovedpræmien til det vindende team. Stay tuned... Nyhedsbrevet er på vej :-)

01. December 2014 - Så er indrapporteringen forbi og julefreden kan næsten sænke sig.
Frem til torsdag har du og dit team mulighed for at få de sidste indrapporteringer i hus - herefter er det ikke længere muligt at rapportere. Næste skridt er, at vi skal have gennemført slut-testen. Du vil modtage et nyhedsbrev med link til den afsluttende test. Husk nu på, at dit hold ikke kan vinde, hvis mindre end 75% af holdets deltagere tager testen.

25. November 2014 - Der bliver kæmpet igennem her i slutspurten..
Meeen - det er også nu det bliver svært for de fleste at få indrapporteret... Husk nu, at det er en af de væsentligste parametre for at kunne vinde trofæet! Så få dine holdkammerater med på vognen!

21. November 2014 - En slut-spurt-hilsen fra Mr. Olympic :-)

20. November 2014 - Så har vi kåret vindere af "Minuspoint" konkurrence..
Samtidig har vi skudt gang i den sidste ugekonkurrence hvor du skal kæmpe for din butik. Tjek nyhedsbrevet og konkurrencen når du er logget ind

18. November 2014 - HUSK at det er sidste dag i "Minuspoint" ugekonkurrencen
Du skal have indrapporteret for tirsdag, senest onsdag kl. 16. Herefter opgøres konkurrencen og vi kårer en vinder + lancerer næste udfordring!

14. November 2014 - Så er det weekend igen - HUSK NU at J-dag var i SIDSTE UGE :-)
Har du besøgt "bloggerne" inde på siden når du er logget ind? 6 personer giver deres peptalks og tips til jer - så tjek dem ud. Derudover er det værd at huske, at alle minuspoint i denne uge minimerer sandsynligheden for at vinde ugekonkurrencen. Så send den søde tand på ferie - vi har kun pluspoint i tankerne. Rigtig god weekend fra Team Guldkurven 2014.

11. November 2014 - Nyhedsbrev og bagerens fødselsdag
Vi har afsluttet en ugekonkurrence og Bilka har vundet sin første plads i Healthy Hall of Fame. Derudover har vi fundet vinderen af LYN Konkurrencen. Den kommende uge handler om at undgå minuspoint. Er i klar? Find mere information i nyhedsbrevet der ligger i din mailbox. Hvis du vil se hele listen over alle holds performance i ugekonkurrence 3, så kan du downloade den under "Healthy Hall of Fame"

07. November 2014 - LYN KONKURRENCE: Hvad betyder J-DAG for en ægte Guldkurven fighter? Giv os svaret og vind en Rio 2016 Polo t-shirt
Ja, det er j-dag... uhaa det lyder dyrt!!! Men hvad står J-dag for, når man er en ægte guldkurven-fighter? Send os dit bud på support@guldkurven.dk - Bedste bud vinder en lækker Rio 2016 polo t-shirt. (Deadline i dag kl. 16.00)

04. November 2014 - Vinder af Bedste Holdfoto blev...
Team Food På Vægten - Tjek din indbakke for seneste nyhedsbrev + HUSK at denne uges konkurrence belønner det Team der MISSER færrest rapporter frem til og med søndag d. 9 november. Så snuden i sporet - ind i stormen - og ud på den anden side med masser af hår på brystet :-)

30. Oktober 2014 - 17 Holdfotos er klar til bedømmelse - Klik ind og vælg din favorit!
Så er det nu du kan være med til at kåre ugens vinderhold i konkurrencen "Bedste Holdfoto" - Log ind på siden og klik på menupunktet "Bedste Holdfoto" i menuen til venstre. Tjek de 17 Holdfotos og stem på din favorit i bunden af siden. SIDSTE FRIST for at afgive din stemme er i morgen, fredag den 31.10 kl. 18.00. Må det bedste Holdfoto vinde :-)

28. Oktober 2014 - Skal dit Team have olympiske RIO 2016 poloer?
Så HUSK at deadline for at sende det bedste holdfoto er ONSDAG kl 16.00 i denne uge.

24. Oktober 2014 - Så er det weekend! HUSK AT VI OGSÅ TÆLLER POINT I WEEKENDEN :-)
Weekenderne er typisk der hvor ALLE de slemme minuspoint trænger sig på - men lad os se om dette års deltagere, kan komme gennem weekenden uden at knække den sunde kurve totalt! Læg også mærke til, at mange Teams har fået nyt navn. Alle disse nye holdnavne er med i ugekonkurrencen, hvor vi kårer vinderen senere i aften i nyhedsbrevet. Hvis dit Team ikke har skiftet navn, men gerne vil - så send os en mail med det nye navn - så skal vi nok rette til. God weekend!

22. Oktober 2014 - HUSK nu deadline for ugekonkurrencen torsdag kl. 16.00
Det er sidste frist for at komme med bud på jeres nye holdnavn - det holdnavn der kan give jer styrken til at skræmme de andre + sikre jer sejren i den første ugekonkurrence!

22. Oktober 2014 - Tjek den nye Instagram Bragwall når du er logget ind
Jeps - som varslet kan du nu hashtagge dine instagram fotos med #Guldkurven og så vil de automatisk blive en del af vores Instagram Bragwall. Så hvad venter du på? Log ind og tjek de første fotos i menuen til venstre.

21. Oktober 2014 - Det første døgn med indrapporteringer er ved at være slut...
Der er aflagt 472 ud af 575 mulige rapporter og disse rapporter indeholder intet mindre end 455 kopper kaffe, 2 tons frugt/grønt, 2 kasser øl, 10kg snacks og 23.000 minutters motion - svarende til 16 døgns konstant fysisk aktivitet. I giver den gas fra start. Det er SÅ fedt at se. Stort set alle teams har et gennemsnitligt index på over 100% og i toppen har Bilka Sønderborg indtaget 1.pladsen. Mon de bliver der? Det vil tiden vise. For at vinde Guldkurven 2014 kræver udholdenhed i alle 42 dage. HUSK at hver rapport der misses giver 0 point - og det er DYRT for dit Teams gennemsnit!

20. Oktober 2014 Kl. 23:30 - Så er der kun 30 min. til du kan aflægge første rapport
Det bliver spændende at se de første rapporter tikke ind. Har du tjent nogle gode point? Log ind og få rapporteret :-)

20. Oktober 2014 - Opsamlingsrunde på tilmelding og helbredstest tirsdag 21/10
Hvis du ikke nåede at melde dig til - eller mangler at få gennemført din helbredstest, så skriv til support@guldkurven.dk senest tirsdag kl. 12.00. Så sørger vi for at du får mulighed for at deltage. Herefter er der ikke flere opsamlingsrunder. Giv gerne beskeden videre til dine kolleger.

20. Oktober 2014 Kl. 03:00 - Så har du modtaget din pointmålsætning!
Tjek din indbakke. Der er post! MEN - vær opmærksom på, at dette website først åbner for indrapportering når klokken slår midnat mellem mandag og tirsdag. Først da kan du indrapportere dine point, besøge eksperterne og finde dig til rette på www.guldkurven.dk

20. Oktober 2014 Kl. 01.45 - Der er nu lukket for tilmelding og start-test - og der er snart mail på vej til dig :-)

19. Oktober 2014 - Vi er gået i gang med at beregne resultater og pointmålsætninger...
Men vær tålmodig - Med flere end 550 deltagere, så kommer det til at tage tid. Men vi garanterer at du har din målsætning i din indbakke inden du vågner i morgen tidlig :-)

19. Oktober 2014 - Tik tak tik tak - Der er FÅ timer til kl. er 16.00 og tilmeldingen lukker!
Vi er 531 deltagere 3 timer inden tilmeldingen lukker. Det er over al forventning og vi får noget af en regneopgave her til aften, med at udregne jeres personlige pointmålsætninger. Hvis IKKE du har nået at tage testen inden kl. 16.00, vil du få en målsætning der svarer til gennemsnittet af alle deltagere.

18. Oktober 2014 - I er for seje! Vi har rundet 500 deltagere!
Klokken 11:30 lørdag formiddag rundede vi vores målsætning om at nå 500 deltagere. Det er en fantastisk milepæl - og i skal have stor ros for at have taget så flot imod dette års Guldkurv udfordring! Der tikker fortsat tilmeldinger ind - så bare husk at få taget jeres helbredstest inden kl. 16 søndag. Her lukker vi for både tilmelding og test og gør klar til at beregne og maile jeres body-age og pointmålsætning.

17. Oktober 2014 - Nu begynder det at ligne noget - 451 tilmeldte og flere kommer fortsat til!
Langt om længe er Bilka kommet på banen og er nu oppe på 127 deltagere. Salling har fået 105 deltagere med. Headquarters ligger på 97 deltagere, føtex på 76 og Netto på 46. Mon vi når 500 deltagere inden søndag? Få lige prikket kollegerne på skulderen og lad os få 49 mere ind af døren her på siden. LET'S DO IT!

15. Oktober 2014 - Over 300 deltagere og stadig 4 dage tilbage...
Salling fører nu feltet med 83 tilmeldte, tæt forfulgt af headquarters med 69 tilmeldte. Bilka og føtex har henholdsvis 63 og 61 tilmeldte og Netto runder af med 33 tilmeldte. Men hvad sker der for Bilka? "Kun" 63 tilmeldte fra 2 gigantvarehuse? Er det et tidligt signal om, at pokalen forlader Bilka i år?

12. Oktober 2014 - Se eller gense Guldkurven.dk Kick-Off
Vi var rundt på alle 7 lokationer og afholde et lille kick-off arrangement, og på vores sidste stop, på headquarters i Aarslev, optog vi en video af seancen. Du kan klikke her og se hele videoen.

11. Oktober 2014 - Så har vi rundet 115 oprettede deltagere
føtex Hobro har indtil videre samlet det største hold på 9 deltagere, mens Bilka Odense og headquarters følger tæt efter. HUSK nu at få alle dine kolleger med inden deadline for tilmelding den 19. oktober 2014.

10. Oktober 2014
Så er der åbent for tilmelding. Log ind her på siden med det brugernavn og den adgangskode du har fået oplyst. Opret din egen profil og meld dig til det hold du hører til.

Derefter skal du tage den digitale sundhedstest og så er du klar til kampagnestart d. 20. oktober.

Få nu ALLE dine kolleger med - det bliver en fantastisk oplevelse!

God fornøjelse!